Arkiv

Forfatter arkiv

Sjekk ut vår kule nye video!

28 oktober 2013 Ingen kommentarer
Categories: Alle Tags:

17. mai på Høvik Verk Skole

18 mai 2013 Ingen kommentarer

Høvik Verk Skolekorps skapte nok en gang en flott ramme for feiringen av nasjonaldagen.

Categories: 17. mai, Alle Tags:

Terminliste våren 2013

8 januar 2013 Ingen kommentarer

Trykk på linken under for å laste ned vårens terminliste. Dere finner alltid oppdatert terminliste under menyen «Om korpset -> Terminlister»
HVSK – terminliste våren 2013 – rev2

Categories: Alle Tags:

Vår egen marsj :-)

11 oktober 2012 Ingen kommentarer

I anledning jubileet til sommeren har Eckhard Baur ønsket å skrive en egen marsj til korpset og skolen vår. Fra skoleårets start og frem til høstferien har barn ved skolen jobbet med teksten og det beste forslaget var det Tobias Jortveit og Henrikke Goksøyr som hadde. I løpet av høstferien har Eckhard jobbet på spreng og nå er marsjen klar. Vi hadde første gjennomspilling på øvelsen sist onsdag. Dere kan høre en «syntetisk» versjon her: Høvik Verk Skoles Marsj accus

Categories: Alle Tags:

Høvik Verk Skolekorps redder Freia.

26 august 2012 Ingen kommentarer


Grytidlig lørdag morgen møter en gjeng musikanter fra korpset vårt utenfor skolen. Vi skal redde festen for Freia som har invitert 150 hedige finnere av Gullbillett til en hel dag på sjokoladefabrikken. Ingen fest uten korps, men det holdt på å falle i fisk da korpset Freia hadde hyret inn måtte melde avbud mindre enn et døgn før festen skulle begynne. Bitte ble kontaktet av arrangementsansvarlig med forespørsel om vi kunne stille, og etter en hektisk telefon og mailrunde besluttet vi at dette skulle vi klare. På superkort tid mønster vi hele 16 musikanter og jobben ble gjennomført til oppdragsgivers store tilfredsstillelse. Og vi var en erfaring, en haug med sjokolade og en god slump penger rikere 🙂

Flere bilder fra arrangementet finner dere ved å trykke på den gule mappa:

Velkommen til et nytt korpsår!

20 august 2012 Ingen kommentarer


Vi hadde en fin start på korpsåret i dag da spilte på årets skolestart for 1. klassingene på Høvik Verk Skole. Siden store deler av «stammen vår» hadde sin første skoledag på hhv videregående og ungdomsskolen hadde vi i utgangspunktet en bemanningsutfordring, men godt hjulpet av Juniorkorps2 gikk det meget bra. En spesiell takk går til ungdomskoleelevene Åshild og Askil som prioriterte denne viktige spillingen.

HUSK at dere alltid finner oppdatert terminliste på hjemmesiden vår under menyen «Om korpset -> Terminlister«. Gå igjennom listen og legg inn viktige datoer i dag.

I perioden frem til høstferien har vi fokus på å få de nye aspirantene i gang på instrumentene sine samt å «bake inn» Juniorkorps 2 trygt i hovedkorpset. Det blir informasjonsmøte for nye aspiranter og deres foreldre onsdag 29/8 kl 18:00. Etterpå er de nye aspirantene invitert til korpskos sammen med de andre musikantene. Instrumenter får de utdelt førstkommende onsdag 22/8 i korpsets øvingstid (18-20).

Til slutt vil jeg informere om at Eckhard Baur og jeg hadde et fint møte med skolen sist fredag. Eckhard skal komponere en marsj til Høvik Verk Skole, og i perioden frem til høstferien skal elever i 5-7 klasse jobbe med å lage tekst til denne. Når teksten er klar setter Eckhard seg ned å komponerer, og går alt som planlagt vil marsjen være klar til urfremføring til 31. oktober når Grethe går av som rektor på skolen. Dette blir spennende 🙂

Korpshilsen fra Simen

Categories: Alle Tags:

God sommer!

23 juni 2012 Ingen kommentarer

Da gjenstår kun sommerturen for hovedkorpset, så er vårsemesteret over. Vi har hatt en rekke oppturer i vår, med 17 nye aspiranter som kronen på verket. Her er høstens terminliste Merk viktige datoer allerede nå. Det mangler en dato og vi har et spørsmålstegn, men ellers er listen komplet.
Husk at dere alltid finner siste oppdaterte terminliste under menyen «Om korpset -> Terminlister»
God sommer fra oss i styret!

Categories: Alle Tags:

Høvik Verk Skolekoprs «partycrashet» åpningsfesten til Norsk Tilhengerseter!

22 mai 2012 Ingen kommentarer


På Halvors initiativ svingte vi under marsjøvelsen for første gang på oversiden av E18 og dukket som troll av eske opp på Norsk Tilhengersenter sin åpningsfestpå Ramstadsletta. Vi ble entusiastisk tatt i mot og overrakte diskrèt en «tiggegiro» fra uniformsprosjektet som pressang. Relasjonsbygging til næringslivet i nærområdet kan lønne seg…. NTS har nå lagt ut video fra åningsfesten og der er vi. Klikk på den gule mappen under som er link til hjemmesiden deres:

Her er presentasjonen fra Åpent Korps

Det var stort og engasjert oppmøte på Åpent Korps i kveld. For dem av dere som kom etter styrelederens glitrende presentasjon kan dere laste ned en kopi ved å trykke på denne linken:Rekrutteringsmøte 2012. Skulle dere ikke ha innmeldingsskjemaet finner dere dette det her:Innmeldingsskjema nye aspiranter 2012.
Vi minner om fristen for innlevering som er lørdag 12/5. Dette pga innmelding av instruktørbehov til musikkskolen.

Categories: Alle Tags:

Terminliste våren 2012

5 januar 2012 Ingen kommentarer

Klikk på lenken under for å se vårens terminliste:
HVSK – Terminliste våren 2012

Categories: Alle, Terminliste Tags: