Arkiv

Arkiv for august 2012

Høvik Verk Skolekorps redder Freia.

26 august 2012 Ingen kommentarer


Grytidlig lørdag morgen møter en gjeng musikanter fra korpset vårt utenfor skolen. Vi skal redde festen for Freia som har invitert 150 hedige finnere av Gullbillett til en hel dag på sjokoladefabrikken. Ingen fest uten korps, men det holdt på å falle i fisk da korpset Freia hadde hyret inn måtte melde avbud mindre enn et døgn før festen skulle begynne. Bitte ble kontaktet av arrangementsansvarlig med forespørsel om vi kunne stille, og etter en hektisk telefon og mailrunde besluttet vi at dette skulle vi klare. På superkort tid mønster vi hele 16 musikanter og jobben ble gjennomført til oppdragsgivers store tilfredsstillelse. Og vi var en erfaring, en haug med sjokolade og en god slump penger rikere 🙂

Flere bilder fra arrangementet finner dere ved å trykke på den gule mappa:

Velkommen til et nytt korpsår!

20 august 2012 Ingen kommentarer


Vi hadde en fin start på korpsåret i dag da spilte på årets skolestart for 1. klassingene på Høvik Verk Skole. Siden store deler av «stammen vår» hadde sin første skoledag på hhv videregående og ungdomsskolen hadde vi i utgangspunktet en bemanningsutfordring, men godt hjulpet av Juniorkorps2 gikk det meget bra. En spesiell takk går til ungdomskoleelevene Åshild og Askil som prioriterte denne viktige spillingen.

HUSK at dere alltid finner oppdatert terminliste på hjemmesiden vår under menyen «Om korpset -> Terminlister«. Gå igjennom listen og legg inn viktige datoer i dag.

I perioden frem til høstferien har vi fokus på å få de nye aspirantene i gang på instrumentene sine samt å «bake inn» Juniorkorps 2 trygt i hovedkorpset. Det blir informasjonsmøte for nye aspiranter og deres foreldre onsdag 29/8 kl 18:00. Etterpå er de nye aspirantene invitert til korpskos sammen med de andre musikantene. Instrumenter får de utdelt førstkommende onsdag 22/8 i korpsets øvingstid (18-20).

Til slutt vil jeg informere om at Eckhard Baur og jeg hadde et fint møte med skolen sist fredag. Eckhard skal komponere en marsj til Høvik Verk Skole, og i perioden frem til høstferien skal elever i 5-7 klasse jobbe med å lage tekst til denne. Når teksten er klar setter Eckhard seg ned å komponerer, og går alt som planlagt vil marsjen være klar til urfremføring til 31. oktober når Grethe går av som rektor på skolen. Dette blir spennende 🙂

Korpshilsen fra Simen

Categories: Alle Tags: