Hjem > Alle > Velkommen til et nytt korpsår!

Velkommen til et nytt korpsår!


Vi hadde en fin start på korpsåret i dag da spilte på årets skolestart for 1. klassingene på Høvik Verk Skole. Siden store deler av «stammen vår» hadde sin første skoledag på hhv videregående og ungdomsskolen hadde vi i utgangspunktet en bemanningsutfordring, men godt hjulpet av Juniorkorps2 gikk det meget bra. En spesiell takk går til ungdomskoleelevene Åshild og Askil som prioriterte denne viktige spillingen.

HUSK at dere alltid finner oppdatert terminliste på hjemmesiden vår under menyen «Om korpset -> Terminlister«. Gå igjennom listen og legg inn viktige datoer i dag.

I perioden frem til høstferien har vi fokus på å få de nye aspirantene i gang på instrumentene sine samt å «bake inn» Juniorkorps 2 trygt i hovedkorpset. Det blir informasjonsmøte for nye aspiranter og deres foreldre onsdag 29/8 kl 18:00. Etterpå er de nye aspirantene invitert til korpskos sammen med de andre musikantene. Instrumenter får de utdelt førstkommende onsdag 22/8 i korpsets øvingstid (18-20).

Til slutt vil jeg informere om at Eckhard Baur og jeg hadde et fint møte med skolen sist fredag. Eckhard skal komponere en marsj til Høvik Verk Skole, og i perioden frem til høstferien skal elever i 5-7 klasse jobbe med å lage tekst til denne. Når teksten er klar setter Eckhard seg ned å komponerer, og går alt som planlagt vil marsjen være klar til urfremføring til 31. oktober når Grethe går av som rektor på skolen. Dette blir spennende 🙂

Korpshilsen fra Simen

Categories: Alle Tags:
  1. Ingen kommentarer enda.
  1. Ingen tilbakespor enda.